Responsive website laten maken v.a. €750,-

Wat is een responsive website?

Een responsive 3 in 1 website (tablet, smartphone, p.c.) is een website die zich aanpast aan het scherm van de gebruiker. Het voordeel van een responsive website is dat alles binnen de breedte van het scherm. Je hoeft dus met een mobiel apparaat alleen naar beneden te swipen om alle inhoud van de website te kunnen bekijken. Naast mobiele telefoons en tablets kunnen tegenwoordig ook e-readers, televisies en spelcomputers op internet worden aangesloten. Een apart ontwerp voor ieder apparaat is bijna niet haalbaar meer. Door een responsive website of responsive webshop te laten maken zorg je voor een uitstekende gebruikerservaring op ieder apparaat. Enkele redenen om door ons een responsive website te laten maken zijn:

  • Wij zorgen voor een perfecte weergave en navigatie op mobiele apparaten
  • Een professioneel ontwerp dat ook nog eens uiterst functioneel is.
  • Compleet met eenvoudig te beheren CMS (geen technische kennis nodig).
  • Uitgerust met Google Search Console en statistieken via Google Analytics.
  • Uniek ontwerp geheel in eigen huisstijl en ingedeeld naar eigen smaak.

De Kennismaking

Graag spreken wij onze klanten uitgebreid voordat we een responsive website maken. Tijdens een gesprek stellen we alle eisen en wensen vast. Als er al een website is die we responsive moeten maken, dan kunnen we wellicht teksten of afbeeldingen van de oude website gebruiken. Indien er een geheel nieuwe website gemaakt moet worden vragen we meestal naar voorbeelden als referentiepunt. We bepalen de doelstelling van de website, zaken als hosting en of er behoefte is aan nieuwe klanten via zoekmachine verkeer. Als alle punten zijn besproken kunnen we een offerte maken voor het project. Deze kan worden opgedeeld in onderdelen waaruit de klant eventueel zelf keuzes kan maken. Als de offerte akkoord is kan je door onze webdesigner een responsive website laten maken.

Mobile first responsive website

Wij bouwen de responsive website op een testserver. Omdat het merendeel van het verkeer van mobiele apparaten komt, houden we rekening met een mobile first design. Het ontwerp moet uitstekend werken op mobiele telefoons. Als de demo gereed is krijg je de gelegenheid de website te bekijken en feedback te geven. Vervolgens zorgen wij dat alle feedback binnen een week is verwerkt. Daarna kan de website uitgebreid worden getest om vervolgens op het live domein te worden gezet. Kleine projecten leveren wij binnen 2 weken op. Bij grotere projecten moet je rekening houden met ongeveer 1 of 2 weken meer. Dit komt meestal doordat we meer feedback te verwerken krijgen of er meer input nodig is. Meestal plannen we tijdens zo’n project ook een extra afspraak en feedback ronde.

responsive website fotograaf

Prijs responsive website laten maken

Wil je een professionele responsive website voor een aantrekkelijke prijs? dan ben je bij IYFM aan het juist adres. Onze websites zijn 100% responsive en worden al opgeleverd vanaf €750,- euro. Dit is inclusief 10 pagina’s met aangeleverde teksten en afbeeldingen. Wij bieden je de mogelijkheid om gratis afbeeldingen en illustraties uit te zoeken via ons premium adobe stock account. Ook het overzetten van in totaal 10 pagina’s aan content en afbeeldingen en een correctieronde zijn bij de prijs van een responsive website inbegrepen. Extra pagina’s, sjablonen, functionaliteiten en aanpassingen kunnen allemaal apart worden geoffreerd. Complexere systemen zoals marktplaats websites en veilingsites kosten bij ons tussen de €1500,- en €2250,- euro.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hier zijn we trots op

Bekijk hier enkele van onze afgeronde projecten.

initial image

Impero Romano

initial image

Binnen Verkoop

initial image

Van Der Zwaard

Wij maken websites voor o.a.

Open chat
1
Hulp nodig?
Hoi. ik ben Peter van IYFM
Misschien kan ik je vraag beantwoorden, wat is je vraag?
Powered by